یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

واکنش شورای نگهبان به اغتشاشات اخیر| دستگاه قض با عاملان اصلی و تخریب‌كنندگان اموال عمومی قاطعانه برخورد کند

  • کد خبر: ۱۲۷۶۱۴
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹
واکنش شورای نگهبان به اغتشاشات اخیر| دستگاه قض با عاملان اصلی و تخریب‌كنندگان اموال عمومی قاطعانه برخورد کند
شورای نگهبان در خصوص حوادث اخیر بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شورای نگهبان در جلسه امروز خود ضمن بررسی مصوبات ارسالی، در خصوص اتفاقات اخیر بیانیه‌ای صادر کرد که متن این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اجتماع سراسری و هوشیارانه امّت رسول الله (صلی الله علیه وآله و سلم) در پی حوادث روز‌های اخیر و فرصت‌طلبی‌های کینه‌توزانه استکبار جهانی و عوامل منطقه‌ای و داخلی آن نشان از عظمت و پایداری این ملت رشید دارد.

شورای نگهبان به عنوان حافظ شرع مقدّس اسلام و قانون اساسی لازم می‌داند، از این حضور خودجوش و آگاهانه ملت متدیّن، انقلابی و بصیر ایران اسلامی قدردانی نماید که با درک شرایط حسّاس جهانی و منطقه‌ای و شناخت توطئه‌های دشمنان دیرین اسلام و کشور، برای دفاع از قرآن، نظام اسلامی و احکام نورانی اسلام از جمله حجاب به عنوان یکی از ضروریات دین مبین اسلام با حضور در اجتماع شکوهمند سوم مهر ماه ۱۴۰۱ به تکلیف دینی و ملی خود عمل کردند.

این شورا، تشکر و حمایت از کلیه نیرو‌های حافظ امنیت به ویژه فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و بسیج مردمی را که با بردباری و فداکاری در تأمین امنیت مردم و کشور کوشیدند و حتی در مقابله با عوامل اغتشاش مظلومانه از جان خود گذشتند، وظیفه خود دانسته و از دستگاه قضایی انتظار دارد با عاملین اصلی و مسببین کشتار و مجروح نمودن مردم بیگناه و ماموران حافظ امنیت و نیز متعرّضین به مردم و تخریب‌کنندگان اموال عمومی و خصوصی، قاطعانه برخورد نماید.

همچنین از تلاش‌های نیرو‌های جان بر کف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تعقیب و تنبیه تروریست‌های دست‌پرورده دشمنان این مرز و بوم قدردانی نموده، ازخداوند متعال توفیق بیشتر همگان را در خدمت به جمهوری اسلامی درخواست داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->